.

Proizvode za dom, 3 kom./compl. Siguran Jednostavan Neto Zgodan Us4 Set Posuđa za Poklon za Vjenčanje Naselje Banketi(Zelena srebro)

Proizvode za dom, 3 kom./compl. Siguran Jednostavan Neto Zgodan Us4 Set Posuđa za Poklon za Vjenčanje Naselje

HRK 285.60

Iznos
U trgovini.

Izrađen od nehrđajućeg čelika, izolacija oplata nije lako hrđa, visoke tvrdoće može se koristiti za dugo vremena.Idealan je za vjenčanja, Valentinovo, blagovaona aktivnosti, zabave, obiteljska okupljanja, restorana ili obiteljske večere.Siguran i izdržljiv, koji ne sadrži kadmij, ftalata i bisfenola A, tako da možete ga koristiti s povjerenjem.To može biti savršen poklon za vjenčanje, naselje, rođendan, dan majke ili veceru.Lako se čisti i može se oprati u perilici posuđa ili čiste vode, što je vrlo povoljno.Značajke : 1. Izrađen od nehrđajućeg čelika, izolacija oplata nije lako hrđa, visoke tvrdoće može se koristiti za dugo vremena.2. Siguran i izdržljiv, koji ne sadrži kadmij, ftalata i bisfenola A, tako da možete ga koristiti s povjerenjem.3. Idealan je za vjenčanja, Valentinovo, blagovaona aktivnosti, zabave, obiteljska okupljanja, restorana ili obiteljske večere.4. To može biti savršen poklon za svadbe, naselje bankete, rođendane, restorana na majčin dan ili obiteljske večere.5. Lako se čisti i može se oprati u perilici posuđa ili čiste vode, što je vrlo povoljno.Postavke : Vrsta proizvoda : Set pribora za приборовматериал : nehrđajući čelik+PPWeight : Cca. 162-163g / 5.71-5.75 oz : posuđe Upućivanje popis : 1 x Kutija za хранения1 x Poklopac za хранения1 par x палочки1 x ложка1 x utikač 1 x Buckle Note : Koristite neutralni deterdžent za ispiranje, molimo vas da ne koristite jaka alkalna ili jake oksidirajuća kemikalije, poput sode bikarbone, bjelilo, гипохлорит natrija, održavaju suhoću nakon čišćenja.

Parametri proizvoda

Item Type:
Tableware Set
Material:
Stainless Steel+PP
Weight:
Approx. 162-163g / 5.71-5.75oz
Uses:
Kitchen utensils
Package List:
1 x Storage Box :
1 x Storage Lid :
1Pair x Chopsticks :
1 x Spoon :
1 x Fork  :
1 x Buckle :
Use neutral detergent for rinsing, please do not use strong alkaline or strong oxidizing chemicals, such as baking soda, bleach, sodium hypochlorite, keep dry after cleaning. :