.

Baoblaze Mačka Ruksak Carrier Bubble Bag, Small Dog Ruksak Carrier for Small Dogs, Space Capsule Pet Carrier Dog Hiking Ruksak Avio Approved Travel

Baoblaze Mačka Ruksak Carrier Bubble Bag, Small Dog Ruksak Carrier for Small Dogs, Space Capsule Pet Carrier

HRK 143.97

Iznos
U trgovini.

Veličina ruksak za nošenje mačke : 13.78x15.75 inča (35x28x40 cm),dovoljno prostora, neka i vaš ljubimac.Preporučena težina ljubimca : do 13 kilograma za mačke i 11 kilograma za štence.Ima nekoliko otvora za zrak, koji pružaju odličnu ventilaciju, pružaju svjež zrak za vašeg ljubimca, kao i сетчатую dizajn, kako bi se osigurala maksimalna sposobnost disanja.Prozirna mrežica kupola pruža širok pregled za vaše ljubimce od kupole.Dvostruka konstrukcija munje, obložen i napredne naramenice ruksak-medija opremljeni,koje pomažu da se smanji pritisak na ramena i leđa, što ga više udoban u čarapu.Dizajniran za aktivni odmor i putovanja, možete ga koristiti za nošenje male pse ili mačke za vožnje biciklom, šetnje, kampiranje, šetnje na svježem zraku ili sastanak sa prijateljima i sl. Opis : - Veličina ruksak za nošenje mačke : 13.78x15.75 inča (35x28x40 cm),dovoljno prostora, neka i vaš ljubimac.Preporučena težina ljubimca : do 13 kilograma za mačke i 11 kilograma za štence. - Ima nekoliko otvora za zrak, okruženi pruža odličnu ventilaciju osigurati svjež zrak za vašeg ljubimca i mrežasti dizajn, ponuditi maksimalnu sposobnost disanja. - Prozirna mrežica kupola pruža širok pregled za vaše ljubimce od kupole. - Dvostruki dizajn munje, obložen i napredne naramenice ruksak-medija opremljeni,koje pomažu da se smanji pritisak na ramena i leđa, što ga više udoban za nošenje. Dizajniran za aktivni odmor i putovanja, možete ga koristiti za nošenje male pse ili mačke za vožnje biciklom, šetnje, kampiranje, šetnje na otvorenom ili sastanak sa prijateljima i sl. Specifikacija : - Materijal : tkanina Oxford polyester Package Uključuje : 1 komad Pet Carrier Backpack Note : zbog razlike u osvjetljenju i postavljanje zaslona boja predmeta može malo će se razlikovati od slika.Molim vas, dopustite malu razliku u veličini, zbog raznih ručnog mjerenja.Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji proizvoda online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga klijentima.

Parametri proizvoda

- Material:
Oxford cloth polyester
Package Includes:
1 Piece Pet Carrier Backpack :
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :